MANİSA / SOMA - Soma Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

May

Tamamen gönüllülük ilkesiyle, öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almaları için çalışan Okul Aile Birliği yönetimimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun iç cephesinin yeni renkleri ile buluşmasını sağlayan Soma Belediyemize, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve hayırsever iş insanı Sayın Metin ÖZBEKAR'a şahsım, öğretmenlerim ve geleceğimiz olan öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunarım.

Nis

Ock

Okulumuzda 2018/2019 eğitim öğretim yılı 1. dönemi karne töreni yapıldı. Birinci dönem itibariye 9,10,11,12. sınıf seviyelerinde birinci olan öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca kütüphanemizden kitap alarak  en çok kitap okuyan öğrencilerimizi de ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okul aile birliği toplantısı 11/01/2019 tarihinde Okul  müdürümüz Seydi SABAN başkanlığında okul aile birliği üyelerinin katılımıyla yapıldı. Yapılan toplantıda öğrenci durumları hakkında görüşülerek  ilk dönemin genel bir değerlendirmesi yapıldı.