MANİSA / SOMA - Soma Anadolu Lisesi

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencisi Nurullah Eliş okullararası Manisa Güreş şampiyonasında 55 kg'da birinci olmuştur.Okulumuzu bölge şampiyonasında temsil edecektir. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Yazar Mehtap ALTAN 18 Ekim Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluştu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Dikici de söyleşiye katıldı. "Körleşmiş Düğümlerimizi Mistik Fısıltılarla Çözmeye Çağrı" konulu söyleşide yazarımız öğrencilere yazmaya nasıl başladığını, hikayelerinin yazma sürecini, okumanın insana kattıklarından bahsetti. Yazarımız öğleden sonra okulumuz kütüphanesinde imza günü düzenleyerek öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı. Okulumuza gelerek öğrencilerimize vermiş olduğu katkılardan dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği toplantısı okulumuz konferans salonunda 17 Ekim Salı günü saat 11.30'da yapıldı.

Ekm

Yazar Mehtap Altan'ın katılımıyla "Körleşmiş Düğümlerimizi Mistik Fısıltılarla Çözmeye Çağrı" konulu söyleşi 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 11.00'de okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Ekm

Çedes Projesi Ekim ayı etkinlikleri kapsamında okulumuzda saygı, nezaket ve edep değerleri ile ilgili sunum okulumuz İngilizce öğretmeni Çağla Aysal tarafından gerçekleştirildi. Duvar gazetesi hazırlanarak öğrencilerimizin bilgilendirilmesi sağlandı.

Eyl

2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni okulumuzda yapıldı. Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Yalçın Türkölmez ve  Sevcan Onur ilk ders uygulaması kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptı. Okul müdürümüz  Hüseyin Mutlu yeni eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenisinde bulundu.

Eyl

Tem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Tem

Okulumuzun dış cephesinin yeni renkleri ile buluşmasını sağlayan Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. Ve Tic.A.Ş ‘ye şahsım,öğretmenlerim ve geleceğimiz olan öğrencilerim adına şükranlarımı sunarım.

Haz

Okulumuz mesleki tanıtım rehberlik çalışmaları kapsamında12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Katip Çelebi Üniversitesine gezi düzenlendi. Üniversite gezisinin ardından öğrencilerimiz Efes Antik Kentini gezdiler.