MANİSA / SOMA - Soma Anadolu Lisesi

Soma Anadolu Lisesi

ZAFER MAH. AHMET AKŞİN CAD. NO28 SOMA /MANİSA
İlçemiz ve bölgemizde marka okul olmak.
Misyon
Biz,Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında,demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş,yaşamın her alanında etkin olarak rol alan,zamanı iyi kullanabilen,ilişkilerinde dürüstlüğü,güveni,hoşgörüyü esas alan,iletişim kurma becerisine sahip,kendisiyle ve içinde yaşadığı toplumun değerleriyle barışık,kendine ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirme azim ve kararlılığında olan,düşünceye ve emeğe saygı duyan,sahip olduğu bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen,bilim ve teknolojiyi yakından takip edip yaşamına yansıtan bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumzun Üniversiteye öğrenci yerleştirme oranı son 4 yılın mezunlarına göre ortalama yüzde 78 dir.
08.45-16.00
KÖMÜR/KALORİFER
Servis/Otobüs
Yerleşim Yeri
İstasyon Arka Mahallede ,Zafer Mahallesi Muhtarlığı ve 2 Nolu Sağlık Ocağının 100 m doğusunda bulunmaktadır.
İl merkezine 90 km,ilçe merkezine 5 km.